Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Πρόσκληση για την 36η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση

Θεσσαλονίκη: 13/05/2019

Προς: Ορειβατικούς Συλλόγους Βορείου Ελλάδος

Θέμα: Πρόσκληση στην 36η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση.

Αγαπητοί συνορειβάτες,

σας προσκαλούμε στην 36η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση, που θα διεξαχθεί στο καταφύγιό μας «Δ. Μπουντόλας», στη θέση Σταυρός στον Όλυμπο, το διήμερο 29-30 Ιουνίου 2019.

Το Σάββατο θα γίνει η υποδοχή των αποστολών από τις 11:00-17:30, μετά θα γίνει η συνάντηση των αντιπροσωπειών ενώ λίγο αργότερα θα παρασχεθεί δείπνο.

Στο περιβάλλοντα χώρο του καταφυγίου θα στηθεί η κατασκήνωση. Θα σας παρακαλούσαμε να υπάρξει εκτός από τη δική μας συλλογική και δική σας ατομική πρόνοια για τη μη διατάραξη της ισορροπίας του περιβάλλοντος χώρου, όπως και κατανόηση στην ιδιομορφία της περιοχής όσον αφορά στο στήσιμο των σκηνών.

Την Κυριακή μετά τη λήψη του πρωϊνού 07:30-08:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη θέση Μπάρμπα από το μονοπάτι Μάνα-Σέλωμα, με εκκίνηση από την περιοχή του καταφυγίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα τόσο στην ιστοσελίδα του συλλόγου

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης θα θέλαμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας (υπολογίζοντας περίπου πόσα μέλη θα συμμετέχουν) με αποστολή e-mail (info@eosthessalonikis.gr) ή τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία του συλλόγου (2310266928) έως τις 20 Ιουνίου 2019.

Πάντα ψηλά με ασφάλεια.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου