Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

2η Συνάντηση Περιφ. Κ/Δ Μακ. Συλ. Ορειβ. Αναρρίχησης, 8-9/10/2016

Το σαββατοκύριακο 08 – 09 Οκτωβρίου 2016 προγραμματίζεται η 2η Συνάντηση των συλλόγων Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας για το 2016, με διοργανωτή τον Χ.Ο.Ο.Πτολεμαΐδας, στο καταφύγιό του, στο όρος Άσκιο, στην θέση «Μαγούλα Μακρυγιάννη» σε υψόμετρο 1460μ. από τα πλέον οργανωμένα, που μπορεί να φιλοξενήσει 60 άτομα.  
     Η ώρα προσέλευσης των αποστολών των Συλλόγων είναι από 13:00 μέχρι 18:00, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2016.
    Θα ακολουθήσει σύσκεψη των ορειβατικών συλλόγων καθώς και η τακτοποίηση των ετήσιων συνδρομών των συλλόγων (20€). Στα θέματα της συζήτησης μπορούμε να αναφέρουμε α) την επαναδραστηριοποίηση των ορειβατικών συναντήσεων των συλλόγων της Περιφέρειας, συνδυαζόμενες με αναβάσεις, β) την αλλαγή σκυτάλης στη γραμματεία της Περιφέρειας, καθώς ήδη έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, πέρα της προβλεπόμενης θητείας, από την ανάληψή της από τον Ο.Σ. Κιλκίς, γ) τη στήριξη στο αίτημα του Σ.Χ.Ο. Φλώρινας για την ανάληψη Πανελλαδικής Συνάντησης στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.Ο.Α., το Νοέμβριο, που φέτος έχει και εκλογές, κ.ά.
            Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016, δύναται να πραγματοποιηθεί ανάβαση στην κορυφή Σινιάτσικο (υψόμ. 2.111μ.) ή και να προτιμηθεί διαφορετική διαδρομή από τους διοργανωτές.
    Καθώς στους χώρους του καταφυγίου μπορούν να φιλοξενηθούν το ανώτερο 60 άτομα, αλλά και για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, προτείνεται στους συλλόγους να οργανώσουν μικρές, σε αριθμό, αποστολές ειδικά για το βράδυ του Σαββάτου αλλά και να  ενημερώσετε ανάλογα, μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη για τη συμμετοχή σας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αντίσκηνα σε εξωτερικό χώρο.

    Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : Πρασσάς Ηλίας (6973681273)
    Η ανακοίνωση υπάρχει στην ιστοσελίδα του Ο.Σ. Κιλκίς : http://oskilkis.webnode.com και στο blogspot της Περιφέρειας : http://oreimak.blogspot.gr
Με ορειβατικούς χαιρετισμούς,
                                                                                     Ο Γραμματέας
                                   Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας Συλλόγων Ορειβασίας-Αναρρίχησης

                                                                                    Ασλανίδης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου